Daily Archives : 18. marca 2021

Jacky Durand

Trpko-sladký portrét synovskej lásky na pozadí kuchárskeho umenia


Jacky Durand je gastronomický novinár, ktorého kulinárske stĺpčeky tešia tisíce čitateľov časopisu Libération a France-Culture. Prináša informácie o gastronomických pokladoch francúzskej kuchyne a upozorňuje na staré rodinné recepty a zvyky Francúzov. Lásku k jedlu a kuchárskemu umeniu zúročil v knihe Stratený receptár a láska, ktorá neumrela. Citlivé zobrazenie vzťahu medzi otcom a synom, v ktorom autor doslova útočí na chuťové…

Read More »

Pokračovaním v prezeraní stránky súhlasíte s používaním cookie. viac info

Na účely prispôsobenia obsahu a reklám, poskytovania funkcií sociálnych médií a analýzy návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Podrobnejšie informácie o ochrane súkromia a cookies nájdete na stránke O sieťovke

Zavrieť